Interview met Sebastian Korda

Interview met Sebastian Korda

door Lauren Dethier

Over uitmuntendheid, hydratatie en ambitie

 

Sebastian, gefeliciteerd met je nieuwe samenwerking met waterdrop®. Wat trok je aan om je als Brand Ambassador bij ons aan te melden?

 

Sebastian: Dank je wel! Samenwerken met waterdrop® voelde goed omdat hun inzet voor hydratatie, gezondheid en duurzaamheid nauw aansluit bij mijn persoonlijke waarden. Het gaat om meer dan alleen gehydrateerd blijven; het gaat om het inspireren van positieve verandering en het promoten van een gezondere levensstijl. Ik ben blij te kunnen samenwerken om een betekenisvolle impact te hebben.

 

Het is cruciaal voor een professionele atleet om in topconditie te blijven. Kan je vertellen waarom het zo belangrijk voor je is om goed voor je lichaam te zorgen?

 

Sebastian: Absoluut. Voor je lichaam zorgen is de basis van je prestaties. Het gaat er niet alleen om dat je op het hoogste niveau kunt presteren, maar ook dat je een duurzaam bestaan in de sport en in je dagelijks leven kunt waarborgen. Goede voeding, voldoende vocht en gedisciplineerde trainingen zijn essentieel. Het is een toewijding aan uitmuntendheid en welzijn die niet alleen vorm geeft aan hoe ik presteer, maar ook aan hoe ik leef.

 

Hydratatie wordt vaak over het hoofd gezien. Hoe integreer je dit in je fitnessroutine?

 

Sebastian: Hydratatie is cruciaal; het is een sleutelonderdeel van mijn dagelijkse routine. waterdrop® heeft mijn benadering van hydratatie veranderd door hun focus op duurzaamheid en gezondheid. Het gaat erom van hydratatie een onderdeel van je levensstijl te maken - een toewijding die zowel je persoonlijke gezondheid als onze planeet ten goede komt. Daarom zorg ik ervoor dat elke slok telt.

 

Met de druk die profsport met zich meebrengt, wat houdt je gemotiveerd om uitdagingen aan te gaan?

 

Sebastian: Mijn motivatie komt voort uit een diepgaande liefde voor tennis en het verlangen om de sportieve erfenis van mijn familie na te leven. De steun van mijn familie en de samenwerking met merken die mijn waarden delen - zoals waterdrop® - motiveren mij om uit te blinken. Elke dag is een kans om anderen te inspireren en het goede voorbeeld te geven, waarbij ik niet alleen streef naar persoonlijk succes, maar ook anderen wil aanmoedigen om hun dromen na te jagen.

 

Tot slot, Sebastian, wat hoop je voor de toekomst, zowel in je carrière als in je samenwerking met waterdrop®?

 

Sebastian: Ik hoop me te kunnen blijven verbeteren, grote titels te winnen en een positieve impact te hebben op en naast het veld. Met waterdrop® kijk ik ernaar uit om duurzame praktijken in de sportwereld en daarbuiten te promoten en de volgende generatie te inspireren om doordachte en milieuvriendelijke keuzes te maken. Samen kunnen we een grote impact hebben.

 

 

 

Veelgestelde vragen over Sebastian Korda

 

V: Waar is Sebastian Korda geboren?
A: Sebastian Korda is geboren op 5 juli 2000 in Bradenton, Florida, Verenigde Staten.

 

V: Hoe oud is Sebastian Korda?
A: Sebastian Korda is 24 jaar oud.

 

V: Welke nationaliteit heeft Sebastian Korda?
A: Hij is Amerikaan maar heeft Tsjechische roots.

 

V: Hoe lang is Sebastian Korda?
A: Sebastian Korda is 1,80 m lang.